Η Εταιρεία - old - AMF ELECTRONICS

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η Εταιρεία > Η Εταιρεία


Η Εταιρεία


H
AMF ELECTRONICS δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά απ΄το 1978 στον τομέα της εμπορίας και τεχνικής υποστήριξης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Επίσης η AMF εκπροσωπεί εμπορικά και τεχνικά και την Roombase Networks GmbH διάδοχο της GRUNDIG στα συστήματα Pay-TV , αποκλειστικά στην Ελλάδα καθώς και τον Γαλλικό οίκο INFOSEC COMMUNICATION GROUPE με αντικείμενο με την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και την υποστήριξη των συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS).  Με την συνεργασία μας με τις Philips και Roombase είμαστε σε θέση επίσης να προμηθεύσουμε  ξενοδοχειακές τηλεοπτικές συσκευές απλές ή και για interactive υπηρεσίες(καθώς και συμβατές με συστήματα pay-tv)

Η Hirschmann είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο κόσμο στην μετάδοση, λήψη και επεξεργασία επιγείων και δορυφορικών σημάτων. Στην Ελλάδα πλέον διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της λήψης και επεξεργασίας επιγείων και δορυφορικών σημάτων αλλά και αυτοματισμού και δικτύων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις όχι μόνο από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού αλλά και όσον αφορά τη μελέτη και σχεδίαση ειδικών εφαρμογών. Με την ασυναγώνιστη ποικιλία τύπων και μοντέλων που διαθέτει μπορεί να προσφέρει την ιδανική λύση για τέλεια απόδοση σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτου μεγέθους εφαρμογής.

H Hirschmann ξεκίνησε το 1924 με την απλή αλλά ιδιοφυή εφεύρεση "One/Two Connector (banana plug)" του ιδρυτή της εταιρείας Richard Hirschmann. Αυτή η επιχείρηση του ενός ανθρώπου αναπτύχθηκε σε μια απ΄τις ηγετικές εταιρείες στο τομέα της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών.

Με φάσμα προϊόντων που επεκτείνεται από  συστήματα εκπομπής και λήψης κινητών, εκπομπής και λήψης αναλογικών  και ψηφιακών σημάτων  έως εξαρτήματα επεξεργασίας και διανομής, ο πυρήνας αρμοδιοτήτων της εταιρείας επικεντρώνεται σε τρία τμήματα  " Car Communication Systems ", " Multimedia Communication Systems ", " Automation and Network Solutions  "

Τα προϊόντα της αναπτύσσονται και κατασκευάζονται σε ιδιόκτητες κατασκευαστικές μονάδες στην Γερμανία , Αυστρία, Τσεχοσλοβακία και Ουγγαρία  καθώς και σε θυγατρικές στη Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Ολλανδία, Ελβετία, Αμερική, Κίνα, και Σιγκαπούρη. Το 2004 το group Hirschmann έφτασε το  κύκλο εργασιών του στα 300 εκατομμύρια Euro  με 1.800 υπαλλήλους ανά τον κόσμο.  

Το τμήμα Multimedia Communication αναπτύσσει και παράγει συστήματα, καθώς και εξαρτήματα αυτών, για την μετάδοση και λήψη αναλογικών και ψηφιακών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων.

Είτε για επαγγελματικά CATV δίκτυα και εδάφια συστήματα μετάδοσης είτε οικιακής χρήσεως δίκτυα με λήψη εδαφίων και δορυφορικών σημάτων, το τμήμα Multimedia Communication της Hirschmann είναι ο ολοκληρωμένος συνεργάτης με συνδυαστικές λύσεις όσον αφορά τα συστήματα , τα εξαρτήματά και τις υπηρεσίες.

Ακόμα και στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, η Hirschmann σε συνεργασία με την AMF ELECTRONICS στη Ελλάδα θέτουν τους κανόνες.

Η μελέτη και ο σχεδιασμός οποιασδήποτε εφαρμογής παρέχονται δωρεάν
Σε όλη την σειρά προϊόντων παρέχεται επίσης δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη και δύο χρόνια εγγύηση με δυνατότητα αντικατάστασης.  
Το τεχνικό τμήμα της AMF ELECTRONICS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους ηλεκτρονικούς μηχανικούς εκπαιδευμένους στις εγκαταστάσεις της Hirschmann.   

Επιπρόσθετα υιοθετώντας σύγχρονα συστήματα ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών, η εταιρεία έχει δημιουργήσει και ένα κομβικό δίκτυο προώθησης και τεχνικής υποστήριξης προϊόντων και υπηρεσιών. Η συνεργασία της με περισσότερους από 200 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες συμβάλλει στην αμεσότερη παρακολούθηση των τοπικών αγορών και στην πληρέστερη εξυπηρέτηση των τελικών καταναλωτών.

Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις πληρούν πάντοτε  τις αυστηρές προδιαγραφές της Hirschmann και φέρουν και την σχετική πιστοποίηση καλής λειτουργίας.

H Hirschmann και η AMF ELECTRONICS έχουν έντονη παρουσία στο διαδίκτυο (www.amfelectronics.gr), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να πληροφορηθούν λεπτομερώς για τα προϊόντα της Hirschmann και την απόδοσή τους

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι όλα εισαγόμενα απ΄την Γερμανία , ρυθμισμένα και κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές και εγκεκριμένα με όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Τα βασικά προϊόντα της εταιρείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και αφορούν τα εξής:

Λήψη.
 Πλήρες γκάμα προϊόντων για την λήψη επιγείων και δορυφορικών σημάτων

·         Επεξεργασία


Ολοκληρωμένες λύσεις Headend για όλες τις απαιτήσεις και απεριόριστους χρήστες για σύνδεση και με υπάρχοντα συστήματα διανομής.

Ευέλικτές μονάδες επεξεργασίας  ψηφιακών, αναλογικών, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγράμματών. Δορυφορικά ή και επίγειων σήματα αλλά και σήματα εικόνας και ήχου από εξωτερικές πηγές (κάμερες, Video, info channel κλπ) παρέχονται σε οποιοδήποτε επιθυμητό συνδυασμό από μία και μόνο μονάδα,  πλήρως ελεγχόμενη και επεκτάσιμη.

Δίκτυο Διανομής

Πλήρες γκάμα προϊόντων για την διανομή των ραδιοτηλεοπτικών σημάτων μέσω ομοαξονικού καλωδίου ή οπτικής ίνας σε δίκτυα διανομής από έναν έως χιλιάδες χρηστών.

Από την πληρέστατη  ποικιλία υλικών αυτής της κατηγορίας χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα ακόλουθα :

      Καλώδια κεντρικής και κτιριακής διανομής ποικίλων χαρακτηριστικών ώστε να επιλέγεται πάντοτε το καταλληλότερο για την χρήση του (και ειδικά καλώδια ανθεκτικά στις ηλιακές ακτινοβολίες ή στην φωτιά σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές δημοσίων /κοινόχρηστων κτηρίων)

     Επαγγελματικά καλώδια σύνδεσης τηλεοπτικών δεκτών (ανθεκτικά στην χρήση , αρίστης ποιότητας)

     Πρίζες και μονάδες διανομής (διακλαδωτές, Tap off) ποικίλων χαρακτηριστικών ώστε να επιλέγεται πάντοτε η καταλληλότερη για την χρήση της

       Ενισχυτικές διατάξεις (κεντρικοί ενισχυτές ευρείας ενίσχυσης ή μονοκάναλοι καθώς και ενισχυτές γραμμής επιγείων αλλά και δορυφορικών σημάτων για περιπτώσεις που η λήψη- δορυφορικό κάτοπτρο είναι σε μεγάλη απόσταση από το Control Room.)

Ήδη τίθενται σε εφαρμογή μελέτες της AMF ELECTRONICS για έως και 6000 χρήστεςΕδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι όλα τα συστήματα λήψεως και στήριξης επεξεργασίας και διανομής των ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων που παρέχονται απ΄τις Hirschmann /  AMF Electronics  τηρούν φυσικά  τις αυστηρές Ευρωπαϊκές και Γερμανικές προδιαγραφές περί ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και ασφαλείας υλικών και χρηστών καθώς και αλληλοεπιδράσεων . Επιπρόσθετα καλύπτονται από δύο (2) χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και σε δύο απ΄τα πλέον πρωτοποριακά συστήματα που διαθέτει η AMF ELECTRONICS στην Ελληνική αγορά :

Δικτυακή σύνδεση (Η/Υ και INTERNET) μέσω του ήδη υπάρχοντος συστήματος διανομής ραδιοτηλεοπτικών σημάτων μέσω ομοαξονικού καλωδίου σε όλους τους χρήστες/ δωμάτια του κτηρίου ταυτόχρονα.  

Με το ήδη εγκαταστημένο σύστημα διανομής ( σύνηθες ομοαξονικό καλώδιο-ενισχυτές- μονάδες διανομής) μπορούμε να έχουμε σύνδεση Η/Υ , πρόσβαση στο INTERNET αποστολή και λήψη    e-mail κλπ

Το σύστημα μας παρέχει την δυνατότητα του κεντρικού ελέγχου της πρόσβασης στο INTERNET οπότε και έκδοσης ξεχωριστής χρέωσης παροχής ανά δωμάτιο.

Σύστημα ελεγχόμενης παροχής ραδιοτηλεοπτικών σημάτων μέσω UTP καλωδίου (καλώδιο δικτύου Η/Υ) μαζί με δικτυακή σύνδεση (Η/Υ και INTERNET) και τηλέφωνου .  

Τρία σήματα TV, H/Y, ράδιο και τηλέφωνο μέσω ενός και μόνο καλωδίου . Οικονομία στην εγκατάσταση, πλήρως αρθρωτό σύστημα που μας παρέχει και την δυνατότητα της κεντρικά ελεγχόμενης πρόσβασης οπότε και της χρέωσης παροχής ανά δωμάτιο.

Η AMF ELECTRONICS εκπροσωπεί ακόμα εμπορικά και τεχνικά και την Roombase Networks GmbH διάδοχο της GRUNDIG στα συστήματα Pay-TV , αποκλειστικά στην Ελλάδα.

H Roombase Networks GmbH δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια αποκλειστικά και μόνο με τα ξενοδοχειακά συστήματα PAY – TV παρέχοντας interactive και μη συστήματα. Βρισκόμενη μεταξύ των 3 μεγαλυτέρων εταιρειών παγκοσμίως έχει παράσχει συστήματα σε περισσότερα των 300.000 δωματίων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ινδία.

H Roombase παρέχει στο ξενοδοχείο ολοκληρωμένη λύση. Προμηθεύει για πώληση ή ενοικίαση συστήματα PAY –TV , ειδικές τηλεοπτικές συσκευές, δικαιώματα προβολής ταινιών, πρόσβασή στο Internet , e-mail , info channel αλλά και παιχνίδια (Sony Playstation)  και φυσικά υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης αυτών.

Ειδικότερα με το σύστημα PAY TV της  Roombase παρέχονται στην ξενοδοχειακή μονάδα, (ανάλογα και με τις ανάγκες της)

•        TV

•        Pay-TV

•        Video On Demand

•        Internet Access

•        E-mail

•        Σύνδεση φορητού Η/Υ (Laptop) μέσω  ασυρμάτου LAN

•        Παιχνίδια (Playstation and on board games)

•        Υπηρεσίες (π.χ.  room services, μηνύματα, παρακολούθηση λογαριασμού,
 αφύπνιση, σελίδες πληροφοριών...)

•        Πολύγλωσσο menu

•        Hotel presentation and marketing

•        Hotel info channel

Επιπρόσθετα παρέχεται στα πλαίσια της ολοκληρωμένης λύσης και οι Interactive ξενοδοχειακές τηλεοπτικές συσκευές ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε μονάδας σε συνεργασία με τις κατασκευάστριες εταιρείες (Roombase , Philips,  Loewe, Bang & Olufsen αλλά και Ad Notam GmbH με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Monitor πίσω από επιφάνεια καθρέπτη)

Στα 15 αυτά χρόνια της πορείας της η Grundig a Roombase έχει παράσχει συστήματα PAY TV σε περισσότερα από 700 ξενοδοχεία (στοιχεία έως αρχές 2004).

Μεταξύ άλλων την έχουν εμπιστευτεί  στην χώρα μας μονάδες όπως ο Αστέρας Βουλιαγμένης και στις 4 μονάδες του, τα Holliday Inn Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τα ξενοδοχεία Capsis, Bristol και Astoria Θεσσαλονίκης, Rodos Palace, Rodos Park Suite και Blue Sea στη Ρόδο, Λούσυ στην Χαλκίδα καθώς και Dorian Inn και St. Georghe Lycabethus στην Αθήνα.

Στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και πολυμέσων η AMF ELECTRONICS αντιπροσωπεύει και τον Γαλλικό οίκο INFOSEC COMMUNICATION GROUPE

Η εταιρία INFOSEC ασχολείται εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια με την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και την υποστήριξη των συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS).  

Εν κατακλείδι  ο συνδυασμός  Hirschmann /  AMF Electronics  εξασφαλίζει το χαμόγελο τόσο στον επισκέπτη μίας τουριστικής μονάδος (χάρις στις δυνατότητες παροχών αλλά και της τέλειας εικόνας που του εξασφαλίζει ) αλλά και στην διαχείριση αυτής μιας και της παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με ελκυστικότατη αναλογία ποιότητας / κόστους , βιωσιμότητα και άμεσο service.


.
Αρχιμήδους 33-35
145 69 Άνοιξη Αττικής
+30 210 6229298
info@amfelectronics.gr
Copyright 2017 AMF ELECTRONICS
Επιστροφή στο περιεχόμενο