Τεχνολογίες UPS - AMF ELECTRONICS

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Προϊόντα > UPS - Surge Protectors


Τεχνολογίες UPS

A) Standby 
Στη τεχνολογία αυτή το φορτίο είναι συνδεδεμένο απευθείας με την παροχή της ΔΕΗ.
Το UPS παρακολουθεί την παρεχόμενη τάση και όταν διαπιστώσει διαταραχές ή διακοπή τότε τροφοδοτεί το φορτίο από τις μπαταρίες μέσω του μετατροπέα (INVERTER).
Το σύστημα αυτό παρέχει την ελάχιστη δυνατή προστασία και είναι χαμηλής απόδοσης μιας και χρησιμοποιώντας την μπαταρία σε όλες τις περιπτώσεις καταλήγει να αφήσει ανυπεράσπιστο το φορτίο μας.

B) Line Interactive

   

 
 

 


Στη τεχνολογία αυτή το φορτίο δεν συνδέεται απευθείας με την παροχή αλλά διαμέσου φίλτρων και μονάδας εξισορρόπησης της τάσεως εξόδου.
Με αυτή την τεχνολογία οι μεταβολές της τάσεως εισόδου (έως και ±15%) δεν μεταφέρονται στο φορτίο χωρίς την παρέμβαση και άσκοπη χρήση της μπαταρίας .
Τα UPS που έχουν και την τεχνολογία Buck-Boost
καλύπτουν αυξομειώσεις της τάξεως ±25% από την ονομαστική τιμή της τάσεως εισόδου χωρίς τη χρήση της μπαταρίας.
Γλυτώνοντας λοιπόν την άσκοπη χρήση της μπαταρίας μεγιστοποιούμε τα διαθέσιμα αποθέματά της καθώς και το χρόνο ζωής της.


 


Γ) On Line


 

  

 


 
Στη τεχνολογία αυτή το φορτίο τροφοδοτείται πάντοτε από το μετατροπέα του UPS και έτσι είναι απομονωμένο από τις διακυμάνσεις και μεταβολές της παροχής του δικτύου.

Αποτελεί την ασφαλέστερη λύση για το φορτίο μας αλλά όχι και την οικονομικότερη μιας και χρησιμοποιούνται συνέχεια οι μπαταρίες και ο μετατροπέας, κάτι που συνεπάγεται μεγάλο κόστος συντήρησης. Σε περίπτωση υπερφόρτωσης του συστήματος αυτόματα γίνεται μεταγωγή και τροφοδοτείται προσωρινά το φορτίο απευθείας από το δίκτυο.


 


Αρχιμήδους 33-35
145 69 Άνοιξη Αττικής
+30 210 6229298
info@amfelectronics.gr
Copyright 2017 AMF ELECTRONICS
Επιστροφή στο περιεχόμενο